Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ιστορικό σωματείου για το 2009

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας η οποία ήταν προσφορά του Δήμου Κ. Κλεινών μαζί με συμβολικό δώρο. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι κ. Αντωνιάδης Ιωάννης - αντινομάρχης Φλώρινας και ο Αθανασιάδης Ιωάννης - αντιδήμαρχος Κάτω Κλεινών.




Στις 15 Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ψήφισαν συνολικά 104 μέλη. Οι υποψήφιοι με τις αντίστοιχες ψήφους ήταν οι εξής:


1. ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ Αχιλλέας - 62
2. ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ Σταύρος - 63
3. ΡΑΚΟΒΑΛΗ Φρειδερίκη - 54
4. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ Άννα - 39
5. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Λάζαρος - 36
6. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Μιχαήλ - 44
7. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ Ελένη - 47
8. ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ Αθανάσιος - 38


Μετά το πέρας της διαδικασίας, τα 5 πλειοψηφήσαντα μέλη συνεδρίασαν και αποφάσισαν ομόφωνα το νέο Δ.Σ του σωματείου:


1. Ρωμανίδης Αχιλλέας ως πρόεδρος
2. Καραντζούλης Σταύρος ως αντιπρόεδρος
3. Παραστατίδου Ελένη ως γραμματέας
4. Ρακοβαλή Φρειδερίκη ως ταμίας
5. Ευθυμιάδης Μιχαήλ ως μέλος


Εξελεγκτική επιτροπή:


1. Αποστολίδου Άννα
2. Κοντοσώρος Αθανάσιος
3. Παυλίδης Λάζαρος




Τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30, στο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Ν. Φλώρινας για τις Πρώτες Βοήθειες από την προισταμένη του τμήματος Παπαιωάννου Φρόσω. Μετά το πέρας της ενημέρωσης, το Δ.Σ. απέστειλλε ευχαριστήρια επιστολή προς την προισταμένη μέσω τοπικής εφημερίδας.




Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις για τα κούλουμα και το πέταγμα χαρταετού στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Κλεινών και προσεφέρθησαν νηστίσιμα εδέσματα με τη χρηματόδοτηση της Νομαρχίας Φλώρινας. Παρεβρέθηκαν οι κ. , Ευαγγέλου Χρήστος - Αντινομάρχης Φλώρινας, Γερμανίδης Ιωάννης - πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και Γιαγκούλας Παντελής - πρόεδρος Συμβουλίου Κάτω Κλεινών.




Στις 10 Μαίου 2009 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Σπίτι παιδίου για τον εορτασμό της γιορτής της μητέρας. Κατά την εκδήλωση, προσφέρθηκαν εδέσματα  στους παρευρισκόμενους και λουλούδια στις μητέρες.




Την Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 9 π.μ. πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν 14 αιμοδότες.




Εκκλησία Κάτω Κλεινών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου